top of page
Upper Back Massage

Klinikk 

IMG_1537.JPG

Anna Magdolna Purinszky

Autorisert Fysioterapeut

Fysioterapeut med utdanning fra Høyskolen i Oslo og Akershus

 

Sykehuset Østfold, Moss - hovedsakelig jobbet på Orthopedien med pasienter som skulle få/hadde fått seg hofte-/kneprotese eller ble ryggoperert, samt med trening av hjerteopererte og pasienter med hjertesvikt. 

Peer Gynt Helsehus, Moss - Del av Ambulerende Reheabiliterings Team (ART), rehabilitering av pasienter med vilt varierende problemstillinger på helsehuset, hjemmebesøk, samt trening i gruppe av pasienter med nedsatt balanse, og pasienter med nedsatt eller manglende gangfunksjon. 

Råde kommune, Råde - Oppfølging av pasienter i hjemmet og på sykehjemmet på Helsehuset Råde.

Spenst Brygga Treningssenter, Fredrikstad - Starter privat virksomhet, Physiopro blir til. Rehabilitering av sportskader, prestasjonsfremmende treningsveiledning, pasienter med kroniske nakke/skulder/ryggplager, trening av pasienter med hjertesvikt, geriatri... 

Annen Erfaring:

Praksis på Cato Senteret som del av arbeidsrettet rehabiliterings team. 

Praksis på Rikshospitalet avdeling for Nevrologi - hovedsakelig oppfølging av pasienter som hade gjennomgått Slag eller Hjerneblødning.

Physiopro - fylle et behov

''Pasienter med komplekse eller/og langvarige problemstillinger har altid varit nært mitt hjerte.

Jeg skapte Physiopro med hensikt å skape tilbud til de pasientgrupper som per dags dato ikke har nok tilbud, selvom eksisterende forsking og fagkunnskap som vi som helsepersonell har tilråde tilsier at der er hjelp og håp å gi.

 

 Jeg engasjerer meg gjerne i detektivarbeid rundt Din problemstilling, konsulterer relevante fagpersoner, og jobber på lag med Deg. Jeg kan ikke love å gjøre alle Dere helt bra, men kan med ganske stor sikkerhet si at jeg kan gjøre De fleste av dere mye bedre. 

Mennesker som er blitt satt på venteliste grunnet manglende ressurser er hjertelig velkomne her også. Det er viktig å komme i gang snarest mulig med de fleste prolemstillinger slik at man ikke utvikler mer alvorlige, mer langvarige, eller fler plager.

IMG_1567_edited.png

Klinikken tar emot de pasienter -som ellers hamner langt bak på venteliste- uten ventetid. 

IMG_1546.JPG

Standarden for oppfølging og behandling hos Physiopro er 60 minutter. 

Det er viktig å kunne ha en god dialog og ta god tid slik at Du føler Deg sett og hørt og at all relevant informasjon rekker komme frem. 

 

Mange pasienter har også behov for en kombinasjon av passiv behandling og øvelser som må læres inn. Det er også viktig at det er tid til å spørre, og få forklart hva hensikten av slike øvelser er og eventuelt hvordan det fungerer. 

Selvfølgelig, kommer man for en enkel kontroll så er timen kortere.

Villa Hjerterom

Villa Hjerterom er et helhetlig helse senter med både fysisk og psykisk velvære i fokus. 

Huset tilbyr ulike former for Yoga, blant annet Ashtanga Yoga, Yin Yoga og Familie-Yoga, der foreldre og barn kan bli med i samme gruppe, og Yoba, en spesiell form for Yoga utviklet spesielt for barna og deres magiske verden i utvikling.

Mindfulness workshops, Planteskole, og kurser for Deg som ønsker å bli Yoba instruktør er også noe av det som huset har å tilby. 

For mer informasjon, kontakte gjerne Villa Hjerterom direkte: www.villahjerterom.no

Yoga on Beach
IMG_1607.JPG
bottom of page