top of page
måken.jpg

Balansetrening

i gruppe

Denne timen er for deg som har nedsatt balanse. 

Kroppen vår har mange forskjellige verktøy som den bruker seg av for å holde ordning på balansen vår. Våre muskler trenger være sterke nok til å gjøre jobben av å holde oss oppreist. Vi må vare kjappe nok til å kunne reagere på plutselige endringer i underlaget, eller når noen dytter til oss på gata. God følesans i føttene og god leddsans er viktige slik at hjernen kan få den informasjon den trenger for å kunne sende de riktige signalene til musklene våre og koordinere våre kropper. Even kognitive funksjoner bidrar, for eksempel det å kunne ha oppmerksomheten på flere ting samtidig.

 

Det er mye som kan påvirkes og trenes opp med en stor variasjon av øvelser. Heldigvis er dette en type trening som er variert og morsomt, i tillegg til at man ofte nokså raskt kan oppleve effekt og bedring.   

Balanse er ferskvare! :) 

Elderly Couple Practising Yoga

Timen holdes en gang ukentlig, og varer i 90 minutter. Betaling skjer per gang ved oppmøte, og prisen er 200 Kr. per gang. 

Før oppstart blir du satt opp for en kartleggingstime for å vurdere Dine balanse utfordringer, og for å bli litt kjent. Kartleggingstimen tar 60 minutter og koster

450 Kr. 

En gang per termin kommer der være mulighet for å ta om testene slik at Du kan glede deg over hvor mye balansen din har bedret seg. 

Hjertelig Velkommen!

Påmelding våren 2022

Vi jobber nå med vårens skjema. Ved intresse, ta gjerne kontakt med klinikken per telefon eller e-post, eller benytt deg av skjemaet under. Fortell gjerne hvilke dager og tider hadde passet Deg best, slik at vi kan ta hensyn til dette i planleggingen. 

Photo on 13-08-2020 at 14.53 #2.jpg
bottom of page