top of page
Pilates with Ball

Avspenningstimer

i gruppe

Timen er ikke krevende, alle kan delta uavhenging av alder eller funksjonsnivå

I dagens hektiske samfunn er det vanskelig å balansere og få tid til alt man ville/borde/skulle rekke. Vi møter høye krav på alle fronter og ikke minst fra oss selv.

 

Stress er vår tids store epidemi og er en av de viktigste risikofaktorene til å utvikle de alvorlige livsstilssykdommer som herjer i dag. I tillegg forårsaker stress lavere konsentrasjonsevne, mindre effektivitet og trekker med seg følelsen av å miste kontroll over eget liv og kan ha psykiske konsekvenser. 

Timens hensikt er å gi Deg 60 minutter av 'Deg-tid' i hverdagen

Group Dance

I avspenningstimen introduseres en rekke forskjellige teknikker som fremmer indre ro og fokus og reduserer stressnivåer. Dette ved pusteteknikker, øvelser fra yoga og chi quong, innslag fra kampkunster, og ved bruk av en rekke fysioterapi teknikker samt kroppsbevissthetstrening. 

Programmet varierer noe fra gang til gang slik at alle kan finne seg teknikker som passer best for dem som de kan bruke hjemme og i hverdagen. Øvelsene tilpasses Deg og Din funksjonsnivå ved behov. 

Timen holdes en gang ukentlig, og varer i 60 minutter. Betaling skjer per gang ved oppmøte, og prisen er 200 kr per gang. 

Velkommen!

Påmelding våren 2022

Vi jobber nå med vårens skjema. Ved intresse, ta gjerne kontakt med klinikken per telefon eller e-post, eller benytt deg av skjemaet under. Fortell gjerne hvilke dager og tider hadde passet Deg best, slik at vi kan ta hensyn til dette i planleggingen. 

bottom of page